В?Б?РАЄМО КАГОР ДО ВЕЛ?КОДНЬОГО СТОЛУ

28 квітня 2016 p, 14:04

Наближається одне з найголовніших свят року – Великдень. Традиційно українці вибирають для святкового столу один із головних символів цього свята – вино кагор. Підбір кагору до Великодня так само відповідальний, як вибір шампанського на Новий рік. Основне правило – вибирайте перевірені марки, які зроблять свято незабутнім і приємним.

DSC_1139

В Україні найбільшою популярністю користується Кагор ТМ KOBLEVO – його вибирає кожен четвертий. Дані дослідження аналітичного агентства RTRI підтверджують лідерство ТМ KOBLEVO на ринку кагорів. Авторська рецептура, оригінальний смак і яскравий аромат Кагору KOBLEVO підкорили мільйони українців і вже багато років поспіль є кращим вибором до пасхального столу. До речі, перед Великоднем продаж святкового вина в Україні збільшується у 3 рази.

Сьогодні справжнім Кагором можуть порадувати покупця лише ті виробники, хто свято шанує традиції і технологію виробництва. Це і є причиною популярності українського Кагору ТМ KOBLEVO, який втілює в собі стародавні традиції українського виноробства, цілющу силу червоного вина і духовний аспект справжнього церковного напою. Важливо, що кагор ідеально підходить до великоднього столу – поєднується і з паскою, і з м’ясом. Щоб відчути особливий аромат і смак кагору, рекомендуємо подавати його кімнатної температури.

Поділитися:

Пошук серед публікацій